Spring naar inhoud

Computerservice

Reparatie, onderhoud en upgrading

Reparatie, onderhoud & upgrading

BOLWERK.net repareert, onderhoudt & beveiligt computers en laptops voorzien van Microsoft Windows (7, 8 en 10).

Geen gesleep met apparatuur, geen parkeerplek zoeken en niet eindeloos in de rij staan maar gewoon bij u thuis of op de zaak, dit is ons werkgebied.

Voor kleinere problemen is in sommige gevallen trouwens ook hulp op afstand mogelijk.

Computer APK

Wilt u weten hoe uw Windows PC of laptop eraan toe is? Maak dan een afspraak voor een Computer APK! Er wordt dan even goed gekeken hoe het is gesteld met zowel de software (Windows, Virusscanner e.d.) als de hardware (stroomvoorziening, harde schijf, ventilatoren e.d.).
Meer informatie vindt u hier.

Servicecontracten

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw computer geen mogelijke (veiligheids-)problemen vertoont, dan is het ook mogelijk (preventief) onderhoud te laten uitvoeren. Wilt u dit op regelmatige basis laten doen, of heeft u gewoonweg vaker behoefte aan computerservice, dan is het vaak voordeliger en makkelijker hiervoor een servicecontract voor af te sluiten, kijk hier naar de mogelijkheden.

SSD-upgrade

Uw computer voelt steeds trager aan? En maakt meer lawaai (getik/geratel)? Grote kans dat de (mechanische) harddisk het niet meer bij kan benen!
In dat soort gevallen kan een upgrade naar een volledig elektronische schijf (de zgn. Solid State Drive) uitkomst bieden.
Deze zijn razendsnel en geluidloos!
Voor meer informatie, klik hier.

Smartphone & Tablet

Lukt het instellen van WiFi op uw smartphone niet? Of raakt het geheugen van uw tablet vol? Voor onderhoud aan uw mobiele Windows of Android (bijv. Samsung Galaxy) apparaat kunt u natuurlijk ook een beroep op BOLWERK.net doen!

Begeleiding

BegeleidingWanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het omgaan met computer, email en internet, dan is het mogelijk om begeleiding te krijgen.
U geeft zelf aan over welke (basis-)handelingen u meer wilt weten, van emailen tot foto's scannen, en van het gebruik van Marktplaats tot WhatsApp op de PC, het kan allemaal!

Tarieven Computerservice

Voor een overzicht van de tarieven kunt op deze pagina kijken.

Bestanden kwijt?

Bent u om wat voor reden dan ook bestanden kwijtgeraakt? Kijk dan op de Data Recovery-pagina wat we voor u kunnen betekenen!

Maatwerk-computers

ComputerchipZoveel mensen, zoveel wensen! Bij BOLWERK.net kunt u uw nieuwe PC zelf configureren.
De computer wordt bedrijfsklaar afgeleverd, alsmede bij u op locatie geïnstalleerd (incl. het overzetten van de email & documenten van uw huidige systeem). Mocht u niet zeker weten wat u precies nodig heeft, dan kunt u natuurlijk contact opnemen voor een persoonlijk advies omtrent de mogelijkheden.