Spring naar inhoud

Hulp op afstand

Hulp op afstand

Behalve hulp aan huis, is hulp op afstand ook mogelijk. Handig voor kleine ICT-problemen en ongemakken, en wanneer een fysiek bezoek niet mogelijk is bijv. door weersomstandigheden, COVID-restricties, verblijf in het buitenland etc.

Werkwijze

Om hulp op afstand te ontvangen, dient u op uw computer het programma "AnyDesk" uit te voeren, dit is te vinden op deze website.

Bij het starten van het programma ziet u linksboven een cijfercode; deze geeft u door op het moment dat u wilt dat we de computer (tijdelijk) samen met u bedienen. Onderwijl hebben we contact per telefoon.

Is het probleem verholpen? Of blijkt dat er toch een afspraak op locatie gemaakt dient te worden? Dan kan het programma weer afgesloten worden.

Voor wie?

Hulp op afstand is in eerste instantie bedoeld voor personen en bedrijven die reeds klant bij ons zijn. Bent u nog geen klant maar wilt u wel graag gebruik maken van deze dienst? Dan vragen we u om een eenmalige betaling van EUR 12,50 incl. BTW te doen voor de registratie: neem contact op voor meer informatie.

Wilt u dat wij eerst bij u thuis voor u het programma installeren en uitleg over de werking ontvangen? Dat kan vanzelfsprekend ook, het tarief hiervoor bedraagt EUR 49,- incl. BTW én gelijktijdige Computer APK voor een adres binnen ons werkgebied.

Afspraak maken

U kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak, of deze zelf inplannen m.b.v. de online agenda.

Kosten

In tegenstelling tot een fysieke afspraak geldt voor hulp op afstand géén starttarief, u rekent de assistentie per kwartier af. Voor de actuele tarieven kunt u op deze pagina kijken.