Spring naar inhoud

Hulp op afstand

Hulp op afstand

Behalve hulp aan huis, is hulp op afstand ook mogelijk. Handig voor kleinere ICT-problemen en ongemakken (bijv. bij mailen & virusbeveiliging), en wanneer een fysiek bezoek niet mogelijk is bijv. door weersomstandigheden, COVID-restricties, verblijf in het buitenland etc.

Werkwijze

Om hulp op afstand te ontvangen, dient u op uw computer het programma "AnyDesk" uit te voeren, dit is te vinden op deze website.
Let op: de computer moet dus nog wel kunnen opstarten en een werkende internetverbinding hebben!

Bij het starten van het programma ziet u linksboven een cijfercode; deze geeft u door op het moment dat u wilt dat we de computer (tijdelijk) samen met u bedienen. Onderwijl hebben we contact per telefoon. Is het probleem verholpen? Of blijkt dat er toch een afspraak op locatie gemaakt dient te worden? Dan kan het programma weer afgesloten worden.

Afspraak maken

U kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Kosten

Bij het maken van een afspraak voor hulp op afstand, wordt het eerste halfuur in rekening gebracht: dit is het starttarief. Meestal is dit reeds voldoende voor de kleinere problemen.
Mocht er onverhoopt meer tijd nodig zijn, dan wordt dit achteraf aan u gefactureerd in eenheden van 15 minuten. Voor de actuele tarieven kunt u op deze pagina kijken.