Spring naar inhoud

SSD-upgrade

SSD-upgrade

Vindt u uw computer steeds trager worden? Of begint het geratel van de harddisk wel heel erg te worden?
Dan zou het tijd kunnen zijn voor een upgrade naar een schijf zonder bewegende delen die daarnaast ook nog eens vele malen sneller is!
Zo'n schijf heet een Solid State Drive of in het kort SSD.

SSD's zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, de ervaring leert dat voor het merendeel van de gebruikers 240 à 480 GB al voldoende is. Werkt u veel met foto's, video en muziek-bestanden, dan zou een groter exemplaar mogelijk handiger zijn.

Wanneer u twijfelt of het in uw geval zinvol is uw huidige pc te upgraden (vanwege de leeftijd/andere problemen) of over de benodigde versie dan kunt ook eerst een Computer-APK laten uitvoeren.

Na het inbouwen worden Windows, overige software en uw eigen documenten opnieuw geïnstalleerd cq. overgezet (voor zover mogelijk/wenselijk).

Tarieven SSD-upgrade

Grootte Lexmond e.o. Haarlem e.o.
120 GB 199,- 229,-
240 GB 239,- 259,-
480 GB 279,- 299,-
960 GB 369,- 389,-

Voor meer informatie m.b.t. het werkgebied, kijk op deze pagina.

Vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW, het ophalen/terugbrengen van de PC/laptop, de SSD, het inbouwen en herinstallatie van Windows/software/bestanden voor zover mogelijk/wenselijk.
En natuurlijk het instellen van mail, internet/wifi, printer e.d.

NB: denk om evt. software-licenties/CD's en wachtwoorden van websites/email etc. aangezien deze in de meeste gevallen niet zomaar overgezet kunnen worden.